En gladtavla i blandteknik!

Välkommen till min hemsida!

Jag älskar att vara kreativ och måla och trycka mönster i min ateljé i Strömma! Om du gillar mina tavlor är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Nu är det snart höst och mina sommarutställningar är avslutade förutom på Bullandö och Jungfrusund på Ekerö. (se kolumnen till höger).

Välkommen att kika runt på mina sidor och se vad jag "håller på med nu för tiden". Under fliken "Aktuellt" hittar du nyheter och datum på mina kommande utställningar.

Vårhälsningar från TUVAN 070-236 04 03

Welcome to my homepage

Please feel free to look around at my website and contact  me via "kontaktpage" if you like. Best regards TUVAN

e-mail: hej@tuvanart.se  INSTAGRAM: tuvan.art

 operation smile

 

 

 

Tack för i sommar på RÖDA VILLAN på Fjäderholmarna

Tack för denna sommar och jag hoppas vi ses igen nästa år!

RESTAURANG MOTORVERKSTAN  på Djurö

Jag hade en utställning med skärgårdstavlor i blandad stil på Motorverkstan sommaren 2019. I och med Covid-19 hoppade vi över denna sommar men jag hoppas vi ses igen nästa år!

Bullandö Glassfabrik!

Det hänger ett antal glad-tavlor på Glassfabriken! Dom har öppet hela hösten men med annorlunda öppettider/dagar och så har dom ju världens godaste glass :)

Restaurang Jungfrusund, Ekerö

På denna fina skärgårdskrog nere vid Jungfrusunds Marina hänger ett antal tavlor av mig. Ny ägare sommaen 2019 och väl värt ett besök både för den goda maten, härliga atmosfären och såklart för att kolla in mina tavlor :)