En kort presentation / A short presentation

Sommarplankor 2016 

 

Jag har alltid älskat att måla och vara kreativ med bild och text! Jag använder lite olika tekniker i både akryl och olja. Gå gärna in på mina Gallerisidor så ser du exempel på min konst.

Ibland får jag frågan om jag kan göra en tavla med en speciell bild eller text till födelsedags- eller bröllopspresent. Det tycker jag är jättekul så hör gärna av dig om du har såna tankar.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm och får min inspiration från allt som finns runt omkring mig och även från olika delar av Europa och USA. Skärgården ligger mig extra varmt om hjärtat och jag gör en hel del konst med "segling" och "sealife". Vinter och skidåkning gillar jag också! Min lilla ateljé finns i Strömma på Värmdö där jag bor året runt. Har du vägarna förbi så är det bara att höra av sig och hälsa på. Ring gärna först eftersom jag även är mycket ute och far.

Jag hoppas att vi ses på någon av mina utställningar framöver!

Birgitta Thufvesson alias TUVAN, 070-236 04 03.

e-mail: hej@tuvanart.se

I have always loved to be creative and paint in different colors and styles.

I am born in Stockholm and live in the archipelago where I have my little studio. Please look around at my Gallery-pages and see some examples of my paintings.

Feel free to contact me if you have any questions or if you want to come and visit me and look at my ongoing exhibition in my Studio.

Best regards

TUVAN (+46-70-236 04 03)